Loopgroep in de wijk Reitdiep

 

Welkom bij Petersport. 

Petersport is een loopgroep uit Groningen in de wijk Reitdiep. Wij lopen voornamelijk in de wijk Reitdiep, maar maken ook wel uitstapjes richting het nabijgelegen Zernike, Gravenburg of De Held. Ook trainen we wel eens op de heuvels van het Noorderplantsoen of op en om de Kardingerbult. Wij trainen op de maandagavond en op de donderdagavond. De trainingen duren ruim een uur. Voor de maandagavond is er momenteel een stop voor nieuwe lopers. Voor de donderdagavond is er nog wel ruimte. Om mee te kunnen lopen is een beetje basisconditie toch wel gewenst. Verder is de Nieuwjaars training op 1 januari en de zomeravond duurloop op 21 juni vaste prik geworden. Ook werd er jaarlijks een beginners clinic gegeven in het voorjaar, deze komt in 2020 te vervallen en vehuisd mogelijk naar na de zomervakantie.

In onze Reitdiepwijk is ook onze eigen run! Namelijk de ReitdiephavenRun. Voor meer informatie over deze run verwijs ik je naar www.reitdiephavenrun.nl. Op 24 mei 2020 is alweer de 8e editie!

Als je ook eens wilt meedoen bij Petersport dan kun je je via het menu Contact / aanmelden opgeven. Je kunt altijd zo een keer meelopen.

Met sportieve groeten,

Peter

 

 

 

Nacht van Groningen

We zijn op 29 februari met minimaal 17 deelnemers aanwezig bij de Nacht van Groningen. Anneke en Laura lopen de 10 kilometer en Wim gaat zoals het nu lijkt  als enige van start op de 16,1km. We worden van tevoren verwacht bij Huis&Hypotheek, waar we ook na de finish welkom zijn voor een hapje en een drankje. Start 5km 20.00 uur. Start 10 mijl 21.00 uur. Start 10km 21.15 uur.

 

Pagina's